Häränlihaa

Whiskas® 1+ Häränlihaa 3,8kg

Whiskas® ymmärtää kissasi luonnolliset tarpeet ja mieliteot. Siksi Whiskas® 1+ on täysipainoinen ja ravitseva ruoka, joka tarjoaa tasapainoisessa suhteessa vitamiineja ja kivennäisaineita ja antaa aikuiselle kissallesi parhaan mahdollisen huolenpidon. Auttaa puhdistamaan hampaat hankaamalla hellästi. Koostumus auttaa tukemaan virtsateiden terveyttä. Omega 6 -rasvahapot ja sinkki auttavat tukemaan nahan ja turkin hyvinvointia. A-vitamiini on tärkeää hyvälle näkökyvylle. Kehitetty yhteistyössä WALTHAM™-ravitsemustieteilijöiden ja eläinlääkäreiden kanssa.

Sisältää

Koostumus: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% häränlihaa punaisissa nappuloissa), rasvoja ja öljyjä, kasvivalkuaistiivisteitä, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa).

WALTHAM Statement

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana samalla muuttaen annoskokoa kissasi tarpeiden mukaiseksi. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintoainekoostumus (%):  
Valkuaista: 32
Rasvapitoisuus: 12.5
Epäorgaaninen aines: 8.7
Raakakuituja: 1.8
Omega-6 -rasvahapot: 2.2

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Icons

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Hapettumisenestoaineita / Väriaineita / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 4760 KY, D₃-vitamiinia: 525 KY, E-vitamiinia: 96 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 16 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 67.5 mg, Kaliumjodidia: 1.3 mg, Natriumseleniitti: 0.33 mg, Tauriinia: 2120 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 180 mg.