Takaisin
Whiskas® Tonnikalaa hyytelössä

Whiskas® Tonnikalaa hyytelössä

Maukas ja terveellinen täysravinto aikuiselle kissalle.

Säilytä avaamaton purkki kuivassa ja huoneenlämmössä. Säilytä avattu purkki suljettuna jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa avaamisen jälkeen. Annostele kissalle kerralla tarvitsema määrä ja anna sen lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua.
Ikäryhmäsuositus: aikuiset kissat

Sisältää

Koostumus: lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, viljaa, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä.

WALTHAM Statement

4 kg:n kissan päivätarve on 2/3 tölkillistä. Suosittelemme antamaan päivittäin 1/2 tölkillistä ja lisäksi 25 g WHISKAS kuivaruokaa. Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; ateria tarjotaan huoneenlämpöisenä.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintoainekoostumus (%):
Valkuaista: 8
Rasvapitoisuus: 4
Epäorgaaninen aines: 1.5
Raakakuituja: 0.45
Kosteutta: 83

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Ravintopitoisia lisäaineita: B₁-vitamiinia: 31.5 mg, E-vitamiinia: 21 mg, Vedetön kalsiumjodaatti: 0.33 mg, Rautasulfaatti monohydraatti: 35 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 6.6 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 46.2 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 1320 mg.