Takaisin
Whiskas 1+ Ragout Suosikit lajitelma hyytelössä

Whiskas® 1+ Ragout Suosikit lajitelma hyytelössä

Whiskas® huolehtii kissasi hyvinvoinnista sen elämän jokaisessa vaiheessa tarjoten aterioita, joita kissasi rakastaa. Meidän herkullinen Ragu-pata mureilla ja mehevillä paloilla näyttää niin vastustamattomalta, että kissaisi kiirehtii ruokakulholle!
Sisältää tasapainoisessa suhteessa vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta kissasi pysyisi hyvässä kunnossa ja tyytyväisenä 

Sisältää

Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kanaa), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä.
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta), sokereita, kivennäisiä.
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% härkää), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä.
Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), sokereita, kivennäisiä.

WALTHAM Statement:

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; ateria tarjotaan huoneenlämpöisenä.

Ruokintasuositus

Lisäaineita per kg: Ravintopitoisia lisäaineita: B₁-vitamiinia: 29.4 mg, D₃-vitamiinia: 250 KY (D₃-vitamiinia ei ole lisätty kalalajikkeisiin), E-vitamiinia: 19.6 mg, Vedetön kalsiumjodaatti: 0.44 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 6 mg, Rautasulfaatti monohydraatti: 46.67 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 8.75 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 61.54 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 2800 mg.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 12.5
Rasvapitoisuus: 2.5
Epäorgaaninen aines: 0.2
Raakakuituja: 1.2
Kosteutta: 83