Takaisin
Whiskas® 1+ Ragout Suosikit lajitelma hyytelössä

Whiskas® 1+ Ragout Suosikit lajitelma hyytelössä

Whiskas 1+ Ragout Suosikit lajitelma hyytelössä 12x85g
Whiskas® huolehtii kissasi hyvinvoinnista sen elämän jokaisessa vaiheessa tarjoten aterioita, joita kissasi rakastaa. Meidän herkullinen Ragu-pata mureilla ja mehevillä paloilla näyttää niin vastustamattomalta, että kissaisi kiirehtii ruokakulholle!
Sisältää tasapainoisessa suhteessa vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta kissasi pysyisi hyvässä kunnossa ja tyytyväisenä 

Sisältää

Sis. Kanaa:

liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% kanaa), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä.

Sis. Lohta:

liha- ja eläinperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta), sokereita, kivennäisiä.

Sis. Härkää:

liha- ja eläinperäisiä tuotteita (22%, josta 4% härkää), kasvivalkuaistiivisteitä, sokereita, kivennäisiä.

Sis. Tonnikalaa:

liha- ja eläinperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% tonnikalaa), sokereita, kivennäisiä.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Tarjoa vettä; ateria tarjotaan huoneenlämpöisenä.

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Valkuaista: 12.5
Rasvapitoisuus: 2.5
Epäorgaaninen aines: 0.2
Raakakuituja: 1.2
Kosteutta: 83

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Ravintopitoisia lisäaineita: B₁-vitamiinia: 29.4 mg, D₃-vitamiinia: 250 KY (D₃-vitamiinia ei ole lisätty kalalajikkeisiin), E-vitamiinia: 19.6 mg, Vedetön kalsiumjodaatti: 0.44 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 6 mg, Rautasulfaatti monohydraatti: 46.67 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 8.75 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 61.54 mg / Teknologiset lisäaineet: Kassiakumi: 2800 mg.