Takaisin
Whiskas Trio Crunchy Meren herkut

Whiskas® Trio Crunchy Meren herkut

Täydennysrehua aikuisille kissoille.
Kissasi tulee ihastumaan Whiskas® Trio Crunchy –herkukuihin, sillä ne tarjoavat runsaasti erilaisia herkullisia makuja, hauskoja muotoja ja kiehtovia värejä.

Lisäksi niissä on runsaasti Omega 6 rasvahappoja ja sinkkiä, jotka tukevat kissasi ihon ja turkin hyvinvointia. Joten nauti yhteisestä hetkestä Whiskas® Trio Crunchy –herkkujen kera.

Sisältää

viljaa, kasviperäisiä tuotteita, liha- ja eläinperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, kalaa ja kalatuotteita (josta 1% lohta, 1% valkokalaa), nilviäisiä ja äyriäisiä (josta 1% katkarapua), hiivoja.

WALTHAM Statement

Anna enintään 18 palaa päivässä. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Käytettävä 4 vk:n kuluessa avaamisesta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Valkuaista: 36
Rasvapitoisuus: 8
Epäorgaaninen aines: 10
Raakakuituja: 2
Omega-6 -rasvahapot: 13150 mg/kg
Muuntokelpoista energiaa: 357 kcal/100 g

Lisäaineita per kg

Hapettumisenestoaineet ja väriaineet; Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 3664 KY, B₁-vitamiinia: 6.8 mg, B₂-vitamiinia: 10.6 mg, B₆-vitamiinia: 3.4 mg, D₃-vitamiinia: 404 KY, E-vitamiinia: 44.1 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 23.1 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 73.2 mg, Kaliumjodidia: 1.9 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 326 mg.

Eväste-hyväksyntä