Takaisin
Whiskas® Temptations Kana ja Juusto

Whiskas® Temptations Kana ja Juusto

Whiskas® Temptations Härkää on päältä rapea ja sisältä vastustamattoman pehmeä herkku. Hullaannuttavan murea nautinto, jolla voit palkita kissaasi ja tarjota sille makoisia hemmotteluhetkiä.
Ikäryhmäsuositus: aikuiset kissat.
Paketin koko: 60 g

Sisältää

Koostumus: kasvivalkuaistiivisteitä, viljaa, rasvoja ja öljyjä, lihaa ja eläinperäislä tuotteita, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% kanaa), kivennäisiä, maitoa ja maitovalmisteita (josta 4% juustoa).

WALTHAM Statement

Tarjoa enintään 11 palaa päivässä. Käytettävä 4 vk:n kuluessa avaamisesta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintoainekoostumus (%):
Valkuaista: 34.2
Rasvapitoisuus: 20.3
Epäorgaaninen aines: 7.8
Raakakuituja: 0.2

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Antioksidantteja / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 6800 KY, D₃-vitamiinia: 750 KY, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 21.2 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 46.1 mg, Kaliumjodidia: 1.8 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 206 mg.

Eväste-hyväksyntä