Takaisin
Whiskas® Anti-Hairball

Whiskas® Anti-Hairball

Toiminnallinen makupala, joka tehostaa karvojen poistumista suolistosta. Jalavan kuoriosa ja psyllium, jotka ovat luonnon kuituja, auttavat kuljettamaan karvat suoliston läpi, eikä tukoksia synny. Ei enää oksentelua ja siivoamista.
Ikäryhmäsuositus: aikuiset kissat.
Paketin koko 60 g

Sisältää

Koostumus: viljaa, lihaa ja eläinperäislä tuotteita (josta 4% häränlihaa), rasvoja ja öljyjä, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, maitoa ja maitovalmisteita.

WALTMAN Statement

Anna 15 palaa päivässä. Käytettävä 4 vk:n kuluessa avaamisesta. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintoainekoostumus (%):
Valkuaista: 22
Rasvapitoisuus: 20
Epäorgaaninen aines: 10
Raakakuituja: 1.5
Muuntokelpoista energiaa: 403 kcal/100g

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Hapettumisenestoaineita / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 6474 KY, D₃-vitamiinia: 714 KY, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 20 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 41.8 mg, Kaliumjodidia: 1.7 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 186 mg.

Eväste-hyväksyntä