Takaisin
Whiskas® Junior Kanaa 950g

Whiskas® Junior Kanaa 950g

Whiskas® ymmärtää kissanpentusi luonnolliset tarpeet ja mieliteot. Siksi Whiskas®-penturuoka 2-12 kuukauden ikäisille pennuille on kehitetty niin, että se sisältää kaikki kissanpentusi normaaliin kasvuun tarvitsemat ravintoaineet. Se sisältää maukkaita, maidolla höystettyjä herkkutyynyjä, jotka maistuvat hyvältä ja joita on helppo pureskella. Lisätty E-vitamiini ja tauriini auttavat ylläpitämään luonnollista vastustuskykyä. Sisältää kalsiumia, joka tukee terveen luuston ja hampaiden kehitystä. Erittäin pieniä nappuloita, joita pennun on helppo syödä.

Sisältää

Koostumus: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (4% kanaa ruskeissa nappuloissa), rasvoja ja öljyjä, kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, maitoa ja maitovalmisteita (0.7% rasvatonta maitojauhetta, joka vastaa 4% rasvatonta maitoa täytetyissä nappuloissa), kasviperäisiä tuotteita, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa).

WALTHAM Statement

Tarjottaessa vierotuksessa oleville kissanpennuille voidaan kuivaruokaa kostuttaa vedellä. Kun kissasi on 12 kk, siirry aikuisten kissojen ruokaan. Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana samalla muuttaen annoskokoa kissasi tarpeiden mukaiseksi. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintoainekoostumus (%):
Valkuaista: 37
Rasvapitoisuus: 13
Epäorgaaninen aines: 7
Raakakuituja: 1.5
Kalsiumia: 1.4
Fosforia: 1.1

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Hapettumisenestoaineita / Väriaineita / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 5265 KY, D₃-vitamiinia: 580 KY, E-vitamiinia: 570 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 28.2 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 27.3 mg, Kaliumjodidia: 2.3 mg, Natriumseleniitti: 0.11 mg, Tauriinia: 4040 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 72.8 mg.