Takaisin
Whiskas® 1+ Sterile Kanaa 950g

Whiskas® 1+ Sterile Kanaa 950g

Kastroidut ja steriloidut kissat voivat olla alttiimpia virtsatieongelmille. Whiskas® Sterile on valmistettu huolella laadukkaista raaka-aineista, jotka eivät ainoastaan maistu herkullisilta, vaan täyttävät myös steriloitujen ja kastroitujen kissojen ruokavalion vaatimukset ja auttavat tukemaan virtsateiden terveyttä.

Sisältää

Koostumus: viljaa (josta 4% vehnää), lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4% kanaa vaaleanruskeissa nappuloissa), kasviperäisiä tuotteita (josta 2% kuivattua juurikaspulppaa), rasvoja ja öljyjä, kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa).

WALTHAM Statement

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana samalla muuttaen annoskokoa kissasi tarpeiden mukaiseksi. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Ruokintasuositus

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintoainekoostumus (%):
Valkuaista: 32
Rasvapitoisuus: 11.8
Epäorgaaninen aines: 7.6
Raakakuituja: 4
Kalsiumia: 1
Fosforia: 0.95
Magnesiumia: 0.1
Omega-6 -rasvahapot: 2.3 mg/kg

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Hapettumisenestoaineita / Väriaineita / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 6898 KY, D₃-vitamiinia: 760 KY, E-vitamiinia: 142 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 21 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 65.8 mg, Kaliumjodidia: 1.7 mg, Natriumseleniitti: 0.4 mg, Tauriinia: 1580 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 175 mg.