Takaisin
Whiskas® Sticks Kana

Whiskas® Sticks Kana

Whiskas® Sticks on herkullinen, lihaisa kissan makupala, sen jokainen pala sisältää 90% maistuvaa lihaa – mainio välipala. 3x6 g


Whiskas® asettaa kissasi etusijalle tarjoamalla ravintoa, jonka avulla voit antaa parasta mahdollista huolenpitoa kissallesi.

Sisältää

Koostumus: liha- ja eläinperäisiä tuotteita (yht. 90%, josta 26% kanaa), hiivoja, sokereita, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä.

Ruokintasuositus

Tarjoa 1 purupala päivässä. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Tarjoa kokonaisena tai pieninä paloina. Ei sovellu kissanpennuille. Käytettävä 1 vuorokauden kuluessa avaamisesta. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla.

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Jos haluat lisätietoja kissan ruokinnasta, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme. Pidä aina tarjolla tuoretta vettä. Tarjoile ateriat huoneenlämpöisenä. Ylimääräinen ruoka voidaan säilyttää jääkaapissa kaksi (2) päivää. 63 Kcal/85g.

Whiskas® suosittelee: 2/3 päivän energiamäärästä kosteasta ruoasta ja 1/3 kuivasta ruoasta – älä unohda kissanherkkuja!

Ravintoainekoostumus (%)

Ravintoainekoostumus (%):
Valkuaista: 41.0
Rasvapitoisuus: 20.0
Epäorgaaninen aines: 6.0
Raakakuitua: 1.0
Kosteutta: 29.0
Muuntokelpoista energiaa: 355 kcal/100 g.

Lisäaineita per kg

Lisäaineita per kg: Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 3657 KY, D₃-vitamiinia: 366 KY, E-vitamiinia: 3.7 mg