Kissat eivät voi vastustaa ruokiamme.

Tuotteemme

Whiskas®-kissanruoka maistuu mahtavalta ja sisältää kaikkia niitä ravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisiä, joita kissasi tarvitsee saadakseen päivästä kaiken irti.

Elämänvaiheet

Life Stages

Kissan ravitsemustarve vaihtelee sen kasvaessa ja ikääntyessä. Ateriamme tukevat kissakaveriasi sen elämän kaikissa vaiheissa.

Kissanpentu Kissanpentu

Kissanpennut kasvavat 15 kertaa nopeammin kuin ihmisvauvat, joten ne tarvitsevat erityisesti niiden ainutlaatuisiin tarpeisiin ja makuun suunniteltua ravintoa.

Kissanpentu
Tutustu tuotevalikoimaamme

Täysikasvuiset kissat Täysikasvuiset kissat

Täydellisen tasapainoinen tuotesarja sisältää rapeita ja uudenlaisia koostumuksia sekä ravitsevia liha- ja kalapaloja, joten se auttaa pitämään Whiskas®-kissasi terveenä ja tyytyväisenä joka päivä.

Täysikasvuiset kissat
Tutustu tuotevalikoimaamme

Seniorikissat Seniorikissat

Saa kissasi kehräämään ilosta! Senior tuotevalikoimamme on suunnattu yli 7-vuotiaille kissoille. Senior-tuotteet sisältävät kokonaisia meheviä ja maukkaita kala- ja lihapaloja, joita kissasi rakastaa. Ravinto on helpommin sulavaa ja sisältää enemmän kissan erityistarpeisiin vastaavia ravintoaineita.

Seniorikissat
Tutustu tuotevalikoimaamme

11+ Vuotiaat Seniorikissat

Kissasi on ehkä seniori-ikäinen, mutta hän on edelleen täynnä elämää. Whiskas 11+ kissanruoka on kehitetty huolehtimaan kissasi elimistä ja näköaistista sekä pitämään kissasi turkin kiiltävänä!

11+ Vuotiaat
Katso kaikki 11+ tuotteet

Ruokatyyppi

Laaja ja herkullinen märkä- ja kuivaruokavalikoimamme sisältää niin rapeita koostumuksia kuin pehmeämpiä ja mehukkaampia vaihtoehtoja.

Näytä kaikki