Kissanpennun rutiinit

Haluat varmasti, että ihana kissanpentusi asettuu uuteen kotiinsa nopeasti. Kotiutumista helpottaa päivittäisten rutiinien luominen.
Leikki on paras vaihtoehto harjoittaa kissan luonnollista saalistusviettiä.

Sisäsiisteys

Kissat ovat luonnostaan puhtaita ja siistejä. Voit auttaa kissanpentuasi seuraamaan luonnollisia aistejaan asettamalla hiekkalaatikon rauhalliseen paikkaan kauaksi kissan ruoka- ja vesiastioista. Kun näytät pennulle missä hiekkalaatikko on, se oppii nopeasti käyttämään sitä.

Kissanpentusi luonnolliset vietit

Uuden kissanpennun ylpeänä omistajana, haluat tehdä kodistasi lemmikillesi mahdollisimman mukavan. Paras tapa tehdä se, on ymmärtää kissanpentusi luonnollista käytöstä.
Anna kissaystäväsi seurata luonnollisia aistejaan. Jotta siitä ei koituisi liikaa vahinkoja, voit hankkia raapimislaudan tai -maton, jolloin huonekalusi saavat olla rauhassa.

Kuten sen isommat kissaeläinserkut, kissanpentusi on luonnostaan itsenäinen saalistaja. Kissasi uskoo, että se on itse vastuussa omasta selviytymisestään, ilma lauman apua. Kun ymmärrät tämän perusasian, huomaat, miten se heijastuu kissasi käytöksessä  ja luonnollisissa aisteissa.